به گزارش
چهاربهاران، سجادی افزود:
برداشت چای ترش در این شهرستان تا اواخر آذرماه ادامه دارد و میانگین برداشت از هر هکتار ۸۰۰ کیلوگرم است .
وی افزود چای ترش این شهرستان علاوه بر عرضه در بازارهای داخلی به ویژه در اصفهان، بیرجند، و مشهد به کشور روسیه نیز صادر می شود .
مدیرجهاد کشاورزی یکی از مشکلات را در فرآیند تولید چای ترش در دلگان، نبود صنایع فرآوری و بسته بندی در این شهرستان بیان کرد و گفت: این امر موجب شده تا دلالان دیگر استان ها چای ترش دلگان را خریداری و پس از فرآوری و بسته بندی با برند دیگر استانها وارد بازار مصرف کنند .
چای کاران دلگانی قریب به ۴۰ سال است که در این شهرستان چای ترش می کارند.
انتهای پیام/ ایسنا