محمود حسین بر در گفت و گو با
چهاربهاران بیان کرد: سرماخوردگی بیماری ویروسی است که ۱۵۰ نوع دارد ولی علائم آنفلوانزا شامل تب شدید، استخوان درد و دو برابر سرماخوردگی می باشد.
وی با بیان اینکه مرکبات و سوپ بهترین منبع تغذیه برای سرماخوردگی محسوب می شود افزود: لیمو شیرین، پرتقال، نارنگی و لیمو ترش منابع سرشار ویتامین سی برای بهبود سرماخوردگی می باشند و می تواند در کنار مصرف دارو باعث بهبودی سریعتر شود.
رئیس شبکه بهداشت و درمان چابهار ادامه داد: افراد سالم می توانند هر ساله در اواخر شهریور اقدام به واکسینه آنفلوانزا کنند و این مورد برای افرادی که سیستم ایمنی بدن شان ضعیف است همچنین افراد زیر ۶ سال و بالای ۶۰ سال حائز اهمیت است.
وی با بیان اینکه نوزادان زیر ۳ سال نصف واکسن آنفلوانزا را تزریق می کنند تاکید کرد: شیوع سرماخوردگی از راههای مختلف و اکثرا از طریق هوا انتقال می شود و شهروندان بایستی همواره اقدامات بهداشتی و ایمنی را در این خصوص رعایت کنند.
حسین بر در پایان خاطرنشان کرد: بیماری های حاد نظیر آنفلوآنزا که در کشور وجود دارد به دلیل محدودیت واکسن ابتدا افراد واجد شرایط و با نیاز بیشتر مورد استفاده قرار دهند تا از شیوع این بیماری جلوگیری شود.
انتهای پیام/