به گزارش
چهاربهاران، هودیانی افزود: امسال سطح زیر کشت این محصول در این شهرستان در مقايسه با مدت مشابه پارسال 2 برابر شده و به 40 هکتار رسیده است .
هودیانی از مزایای کشت این گیاه را مقاومت در برابر آفت ها ، نیاز کم به کود و سموم شیمیایی و ارگانیک بودن آن بیان کرد .
وی با بیان این که امسال از زمین های زیرکشت چای ترش فنوج بیش از ۳۰ تن محصول برداشت خواهد شد گفت : از این محصول به عنوان دمنوش ، شربت و مربا استفاده می شود .
همچنین دیده ور کارشناس ترویج مدیریت اداره جهاد کشاورزی فنوج با اشاره به صرفه اقتصادی این محصول گفت : برای حمایت از کشاورزان و افزایش سطح زیر کشت این محصول ، مدیریت جهاد کشاورزی فنوج سال آینده بذر این محصول را به صورت رایگان در اختیار کشاورزان قرار می دهد .
قاسمی کارشناس تولیدات گیاهی هم با اشاره به خواص دارویی چای ترش گفت: این گیاه برای کنترل پرفشاری و قندخون، کلسترول، بیماری های کبدی، تصفیه خون، مراقبت از پوست و مو مفید است و از ابتلاء به سرطان جلوگیری می کند .
انتهای پیام/ ایسنا