۰
رئیس بازارچه رسمی ریمدان چابهار:

کمبود امکانات زیر ساختی مرز ریمدان عامل مهم موانع تجاری

رئیس بازارچه رسمی ریمدان چابهار گفت: برق بازارچه رسمی ریمدان با قطعی 40 روزه برق علاوه بر کاهش وراودات تجاری، زندگی و معیشت مردم مرز نشین را تحت تاثیر قرارا داد.
کمبود امکانات زیر ساختی مرز ریمدان عامل مهم موانع تجاری
مسعود خاکسفیدی در گفت و گو با چهاربهاران اظهار کرد: قطعی برق بیش از 40 روز صادرات بازارچه مرزی ریمدان را مختل کرده بود که چند روز قبل مشکل بی برقی این بازارچه مرتفع شد.
وی با اشاره به کمبود بودجه برای واریز وجه برق افزود: برق بازارچه مرزی ریمدان به دلیل بدهی 68 میلیون ریالی به اداره برق قطع شده بود و در طول 40 روز با هماهنگی و مساعدت صادرکنندگان کالا، یک موتور برق با هزینه شخصی خریداری و باسکول این بازارچه برای صادرات اندک روشن شده بود.
وی با بیان اینکه سال قبل بازارچه مرزی ریمدان توسط دولت به عنوان مرز رسمی میان ایران و پاکستان در محدوده دشتیاری شهرستان چابهار برای جابجایی کالا و مسافر مشخص شده است، ادامه داد: با گذشت 17 ماه از رسمی شدن این بازارچه هنوز زیرساخت های آن نظیر اینترنت، امکانات رفاهی، برق، آب و ارتقای جاده روستایی آن به ترانزیتی آماده نشده است.
خاکسفیدی عنوان کرد: مسئولان استانی و کشوری باید چاره ای اساسی برای حل مشکلات زیرساختی مرز ریمدان چابهار اندیشیده حتی این منطقه بعد از گذشت بیش از 9 سال کارهای اولیه تجاری هنوز فاقد اینترنت و حتی دکل تلفن همراه و یا ایرانسل برای انجام کارهای اینترنتی است.
خاکسفیدی افزودوب با اشاره به مشکلات عبور و مرور در این مرز تاکید کرد: استقرار پایانه های مسافری و بار در مرز ریمدان که اکنون به عنوان مرز رسمی شناخته می شود ضروری است تا جابجایی مسافر، صادرات و واردات کالا تسهیل شود.
وی با بیان اینکه هم اینک اقدامات برای فیبر نوری انجام شده است ولی هیچ گونه تجهیزات و ساخت اتاقک برای اینترنت انجام نشده است، خاطرنشان کرد: در گمرک ریمدان باید اینترنت راه اندازی و تجهیزات لازم برای صادرات و واردات کالا نصب شود تا بسیاری از مشکلات صادر کنندگان مرتفع شود.
مدیر بازارچه مرزی ریمدان چابهار گفت: نمایندگی ادارات گمرک، استاندارد، صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و دامپزشکی باید در این مرز مستقر شوند تا کارهای صادرات و واردات به خوبی انجام شود.
خاکسفیدی اذعان کرد: هم اینک آب مورد نیاز بازارچه مرزی ریمدان با تانکر سیار تامین می شود و برای رسیدن آب شبانه روزی نیازمند اعتبار و اجرای خط انتقال آب بطول 23 کیلومتر است همچنین بازارچه مرزی ریمدان امکانات لازم رفاهی برای استراحت و پذیرایی رانندگان و سرمایه گذاران را ندارد و فقط یک اتاق برای چند نفر با امکانات محدود آماده شده است.
وی خاطرنشان کرد: واردات دام از مرز ریمدان در سالهای گذشته انجام می شد ولی به دلایل مشکلات اداری امسال تنها 16 راس دام سنگین(گاو) در فروردین ماه وارد شده است همچنین در سال 88 برنج و در سال 89 سیر و بعدها فقط دام سبک و سنگین از این بازارچه وارد شده است ولی بعد از آن اجازه ورود هیچ کالایی در مرز ریمدان داده نشده است.
خاکسفیدی توصیه کرد: مرز ریمدان فرصت مناسبی برای صادرات انواع مصالح ساختمانی، کاشی، سرامیک، میلگرد، سیمان، کلینکر(مواد اولیه سیمان)، مواد غذایی نظیر آب معدنی، نوشابه، نایلون دسته دار و سایر تولیدات داخلی است لم بازارچه مرزی ریمدان فاقد پایانه مسافری و بار است و به دلیل نبود اینترنت و فیبر نوری تقریبا فعالیت مناسبی ندارد.
​انتهای پیام/ک
سه شنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۵۱
کد مطلب: 450855
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *