پزشک درمانگاه سیدالشهدا:
تره بار در چابهار قبل از مصرف حتما ضد عفونی شوند
10 ارديبهشت 1396 ساعت 19:38
تره بار چابهار به دلیل شرجی بودن هوا قبل از مصرف باید ضدعفونی شوند.
پزشک عمومی درمانگاه سیدالشهدا چابهار در گفتگو با خبرنگار چهاربهاران، گفت: چابهار به دلیل هوای شرجی زمینه مساعدی برای رشد و زندگی حشرات دارد بطوریکه تره بار در میوه فروشی ها مانند گوجه، سیب، خیار و غیره که ارتباط مستقیم با حشراتی مانند مگسک دارند باید حتما قبل از مصرف با نمک یا محلول های ضدعفونی کنند آغشته شوند.
مرتضی صالحی افزود: اگر تره بار مصرفی مانند گوجه فقط یکبار شسته شوند باعث اسهال و بیماریهای انگلی یا ویروسی خواهند شد و بخصوص در کودکان تاثیر منفی زیادی خواهد داشت.
وی ادامه داد: بیماریهای منقله از تره بار که ناشی از آلودگی های حشرات و یا سم مورد استفاده برروی میوه هاست منجر به اسهال می شوند که اکثرا با دل درد همراه می باشد.
پزشک عمومی خاطرنشان کرد:ممکن است اسهال باعث از دست دادن مقدار زیادی از آب و املاح بدن شود در این شرایط، دهان خشک شده و چشم ها گود میافتند ضعف، کاهش میزان دفع ادرار و سرگیجه نیز از علائم دیگر اسهال هستند.
کد مطلب: 424072
آدرس مطلب: https://www.4baharan.ir/news/424072/تره-بار-چابهار-قبل-مصرف-حتما-ضد-عفونی-شوند