رئیس مرکز بهداشت شهرستان خاش:

مصرف مواد غذایی مانده مهمترین علت ابتلا به بیماری های عفونی

2 مرداد 1395 ساعت 14:00

رئیس مرکز بهداشت شهرستان خاش گفت: در فصل گرما احتمال ابتلا به بیماری های عفونی و مسمومیت های غذایی به ویژه در کودکان و سالمندان افزایش می یابد.


به گزارش چهاربهاران، پرویز براهویی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا افزود: مهمترین علت ابتلا به بیماری های عفونی خوردن مواد غذایی مانده است.
وی حرارت ندادن غذاهای سرد به میزان کافی، مصرف زرده تخم مرغ نیم پز و همچنین خوردن بستنی های تهیه شده از شیرهای غیر پاستوریزه و نوشیدن آب های آلوده را از دیگر موارد ابتلا به بیماری های عنوان کرد.
وی اظهار داشت: نشانه های شایع مسمویت های غذایی استفراغ و اسهال بوده و همچنین بیمار ممکن است تب لرز، سردرد، بدن درد، ضعف، بی حالی، بی رمقی و بی حوصلگی داشته باشد لذا توصیه ما این است که آب آشامیدنی سالم مصرف گردد و در رعایت موارد بهداشتی مردم کوتاهی نکنند.
 


کد مطلب: 423065

آدرس مطلب: https://www.4baharan.ir/news/423065/مصرف-مواد-غذایی-مانده-مهمترین-علت-ابتلا-بیماری-های-عفونی

چهاربهاران
  https://www.4baharan.ir