۰
دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور در گفت و گو با خبرنگار چهاربهاران:

موقعیت ممتاز مزیت بزرگ جغرافیایی چابهار برای اقتصاد مقاومتی است/تسهیل در سرمایه گذاری بخش خصوصی در چابهار یک ضرورت است/عملیات بندری کشتی های مگاپورت در اسکله شهید بهشتی چابهار به هندوها سپرده شد

دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور گفت: موقعیت ویژه جغرافیایی چابهار از مزیت های ویژه این بندر در تحقق اقتصاد مقاومتی است.
ترکان
ترکان
اکبر ترکان در حاشیه اجلاس آیورا در گفت و گو با خبرنگار چهاربهاران، با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری که در سال 1392 اقتصاد مقاومتی را عنوان کردند بند یازده اقتصاد مقاومتی به مناطق آزاد مربوط است.
وی افزود: در راستاي اقدامات و برنامه ها كه پاسخگوي اهداف و ماموريت هاي اعلام شده در سند راهبردي و بند 11 اقتصاد مقاومتي باشد. اين اهداف و اقدامات با توجه به نيازهاي منطقه اي تدوين و پيشنهادها و اقدامات را به مرحله ظهور خواهند رسيد.
مشاور مناطق آزاد کشور با اشاره به ظرفیت بندر چابهار در مقوله اقتصاد مقاومتی بیان کرد: چابهار در جنوب شرقی ایران از قطب های اقتصادی جدی کشور است و مهمترین ظرفیت چابهار در اقتصاد مقاومتی موقعیت جغرافیایی آن است که این بندر را ویژه و استثنایی کرده است.
ترکان بیان کرد: عبور یک سوم کشتی‌های تجاری و دو سوم کشتی‌های نفتی جهان از اقیانوس هند فرصت مناسبی برای توسعه بندر چابهار و همچنین توسعه تجارت کشور فراهم می‌کند.
وی با اشاره به برگزاری اجلاس آیورا سرآغاز همکاری های جدید است، افزود:  تسهیل در سرمایه‌گذاری های جدید و جذب سرمایه بخش خصوصی؛ سهم مناطق آزاد در تولید، صنعت و اقتصاد ایران با این وجود افزایش خواهد یافت.
اکبر ترکان خاطر نشان کرد: طبق قرداد با هندی ها در خصوص عملیات بندری،‌ اداره و تجهیزات مدرن تخلیه بارگیری و سرمایه گذاری در این بخش، کشتی های خطوط دریایی مهم دنیا بتوانند به چابهار رفت و آمد کنند.
انتهای پیام/
شنبه ۱ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۰۸:۰۵
کد مطلب: 422851
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *