۰

راه اندازی شهرک های تخصصی و واحدهای تولیدی پایین دستی صنایع فولاد در چابهار

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار با اشاره به کاهش بوروکراسی وثبت سریع شرکت ها در سطح منطقه از راه اندازی شهرک های تخصصی و واحدهای تولیدی پایین دستی صنایع فولاد در منطقه آزاد چابهار خبرداد.
11
11
به گزارش چهاربهاران، عبدالرحیم کردی با اشاره به حضور بیش از ۱۰۰هیئت خارجی در دو سال گذشته در منطقه آزاد چابهار اظهار داشت: سازمان منطقه آزاد چابهار برای تسهیل زمینه های ورود سرمایه گذاران، تنها در دو روز کاری اقدام به ثبت شرکت در سطح منطقه می کند.
کردی  افزود: پارسال ۲۰ شرکت خارجی ومشترک داخلی وخارجی در منطقه آزاد چابهار به ثبت رسیده است.    مدیرعامل منطقه آزاد چابهار با اشاره به راه اندازی شهرک های تخصصی خرما، برنج، شیلات، لوازم پزشکی وآرایشی در منطقه آزاد تصریح کرد: واحدهای شهرک لوازم پزشکی در منطقه مستقر شده اند وباتوجه به تمایل سرمایه گذاران خارجی، این شهرک به زودی به بهره برداری می رسد.    به گفته کردی مراحل نهایی ایجاد شهرک های خرما، لوازم آرایشی وبهداشتی وبرنج انجام شده است واین شهرک ها نیز به زودی به بهره برداری می رسد.   کردی  با اشاره به ورود کارشناسان شرکت شیلاتی سی اچ آی آر به منطقه تاکید کرد: شهرک شیلاتی در حال حاضر با حضور کارشناسان این شرکت راه اندازی شده است وبه تازگی نیز شرکت ژاپنی کیومیورا که در زمینه فرآوری، تهیه وفروش تن ماهی، خاویار وغذاهای دریایی فعال است برای حضور در این شهرک ابراز علاقه مندی کرده است.    رئیس هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد چابهار با اشاره به حضور فعال مناطق آزاد در عرصه اقتصاد مقاومتی گفت: ایجاد زیرساخت های استقرار واحد های دانش بنیان وانتقال فناوری و اشتغال زایی وافزایش صادرات کالا به سرزمین اصلی ،اهداف تعریف شده برای مناطق آزاد در اقتصاد مقاومتی است.    وی با اشاره به فعالیت مرکز رشد منطقه آزاد چابهار خاطرنشان کرد: تفاهم نامه ای نیزبرای ایجاد پارک علم وفناوری منطقه با وزارت علوم به امضا رسیده است که در سه ماه آینده به بهره برداری می رسد. کردی رشد ارزش صادرات کالا به سرزمین اصلی در سال گذشته را ۶ درصد نسبت به سال ۹۴ برشمرد و گفت: بیش از ۴۳۰ میلیون دلار کالا از منطقه آزاد چابهار در سال ۹۵ به سرزمین اصلی وارد شده است.    این مقام مسئول تمرکز بعدی سازمان منطقه آزاد چابهار را افزایش واحدهای پایین دستی پتروشیمی وفولاد وهمچنین پیگیری طرح های نیمه کاره بیان کرد و گفت : از ۱۷۲طرح سرمایه گذاری تاکنون ۱۰۵پروژه وارد مرحله تولید شده است و بقیه به شیوه مشارکتی به زودی انجام می شود.    وی با اشاره به هدف گذاری تولید سالانه ۱۰ میلیون تن فولاد در منطقه آزاد چابهار افزود:شرکت آریا پروفیل به عنوان اولین واحد پایین دستی فولاد با سرمایه گذاری ۲۲میلیارد تومانی مدتی قبل به بهره برداری رسید و سه واحد فولادی دیگر نیز در چندماه آینده به تولید می رسد.   انتهای پیام /
يکشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۴۵
کد مطلب: 424111
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *