۰
رئیس مرکز بهداشت شهرستان خاش:

مصرف مواد غذایی مانده مهمترین علت ابتلا به بیماری های عفونی

رئیس مرکز بهداشت شهرستان خاش گفت: در فصل گرما احتمال ابتلا به بیماری های عفونی و مسمومیت های غذایی به ویژه در کودکان و سالمندان افزایش می یابد.
مصرف مواد غذایی مانده مهمترین علت ابتلا به بیماری های عفونی
به گزارش چهاربهاران، پرویز براهویی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا افزود: مهمترین علت ابتلا به بیماری های عفونی خوردن مواد غذایی مانده است.
وی حرارت ندادن غذاهای سرد به میزان کافی، مصرف زرده تخم مرغ نیم پز و همچنین خوردن بستنی های تهیه شده از شیرهای غیر پاستوریزه و نوشیدن آب های آلوده را از دیگر موارد ابتلا به بیماری های عنوان کرد.
وی اظهار داشت: نشانه های شایع مسمویت های غذایی استفراغ و اسهال بوده و همچنین بیمار ممکن است تب لرز، سردرد، بدن درد، ضعف، بی حالی، بی رمقی و بی حوصلگی داشته باشد لذا توصیه ما این است که آب آشامیدنی سالم مصرف گردد و در رعایت موارد بهداشتی مردم کوتاهی نکنند.
 
شنبه ۲ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۰۰
کد مطلب: 423065
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *