۰

پالرمو؛ برجامی دیگر در مصوبات مجلس دولت دوازدهم

پالرمو یا همان کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مبارزه با جرائم سازمان‌یافته فراملی با ۱۳۶ رأی موافق در مجلس به تصویب رسید اما پشت پرده این لایحه چه تحریم هایی نهفته است.
پالرمو؛ برجامی دیگر در مصوبات مجلس دولت دوازدهم
به گزارش چهاربهاران این لایحه در کنار FATF قرار بود بعد از چیده شدن میوه های برجام در مجلس ایران به تصویب برسد ولی بررسی آن بعد خروج آمریکا نوعی تحقیر محسوب می شود به طوری که آمریکا چندی قبل ایران را متهم به حمایت از تروریسم کرده بود و با تصویب لایحه پالرمو در مجلس نوعی مهر تایید بر ادعاهای غربی ها زده شد هر چند که هنوز نظر شورای نگهبان و شورای مصلحت نظام در این خصوص تایید نشده است و در بررسی FATF به دلیل انتظار برای جوابگویی اروپا به برجام به مدت دو ماه در مجلس شورای اسلامی مسکوت ماند.
همچنین به دلیل نبود عبدالغفور ایرانژاد در حین بررسی این لایحه خودتحریمی در مجلس و پاسخگو نبودن این نماینده به رسانه ها در هیچ یک از معضلات و مشکلات چه بومی و چه کشوری، مصاحبه ای با نماینده قبلی چابهار انجام شده است.
نماینده قبلی چابهار در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار چهاربهاران در خصوص لایحه پالرمو اظهار کرد: اگر نماینده ای بدون اطلاع و یا با استدلال به لایحه پالرمو رای مثبت داده باشد مبراست در غیر اینصورت اگر منافع شخصی خویش و لابی گری را در نظر گرفته باشد شک نکنید خیانتی بزرگ به مردم است.
یعقوب جدگال با اشاره متفق القول نبودن برخی از سیاسیون کشور به دشمنی آمریکا با ایران افزود: بارها مقام معظم رهبری فرموده اند به آمریکا اعتماد نکنید ولی امروز می بینیم که دشمن از هر راهی برای نابودی کشور تلاش می کند چه با کشتن مرزبانان مان و چه با تحریم های اقتصادی؛ بنابراین قابل پیش بینی ست که هر گونه اعتماد سیاسی به لوایح و سازمان هایی که رییس و کدخدایش آمریکا باشد فتنه و نیرنگ است و به باخت منتهی می شود.
وی در خصوص تصویب لایحه پالرمو توسط نمایندگان اذعان کرد: بر طبق این لایحه نباید اسرائیل را به عنوان رژیم اشغالگر شناخت، آیا نه این است که امام راحل به عنوان بنیان گذار انقلاب اسلامی در شهریور ماه سال ۶۰ فرمودند: « ما از اوّلی که در این امور و در این نهضت وارد شدیم، یکی از مسائل مهم ما این بود که‌ اسرائیل باید از بین برود.» حال چگونه می شود که به بندهای این لایحه توجه نشده است مطمئنا شورای نگهبان و شورای مصلحت نظام این مسائل را در نظر خواهند گرفت.
نماینده قبلی چابهار خاطرنشان کرد: آمریکا و کدخدایان غربی هیچ گاه قابل اعتماد نبوده و سیاست های دولت اصلاحات چیزی غیر از این نشان داده است چه در برجام و حال در پالرمو، FATF و سند ۲۰۳۰ که عنوان کردن چنین مسائلی بزرگترین ضربه به وجهه جهانی و داخلی کشور است، ما نباید برنامه ای که غربی ها به ما می دهند را سرلوحه کار خود قرار دهیم چراکه اسلام همه راه های درست را به ما نشان داده است.
کارشناس ارشد مسائل سیاسی در گفت و گو با چهاربهاران اظهار کرد: با توجه به خروج آمریکا از برجام و بی‌توجهی اروپاییان به این مهم، پیوستن به این کنوانسیون به نفع ایران نبود و در اصل با این اقدام خود را تحقیر کردیم.
محمد نظیر با اشاره به بازخورد های پالرمو افزود: با توجه به عدم عمل آمریکا به تعهدات خود و تعهد کامل ایران به برجام این میزان عقب نشینی در مقابل غرب و آمریکا به نوعی خودباختگی است چرا که قرار بود این لوایح در راستای چیدن میوه‌های برجام به تصویب برسند، اما اکنون که دیگر چیزی از برجام نمانده تصویب آن‌ها بی معنی است.
وی پالرمو را محدودیت ایران در رابطه با حزب الله لبنان توصیف و ادامه داد: طبق نظرات این سازمان در پالرموی ایتالیا، لبنان متهم به قاچاق اسلحه شده است و در صورت پیوستن ایران به این سازمان از همکاری و هر گونه ارتباط با حماس منع می شود بنابراین تصویب چنین لایحه در راستای منافع اسرائیل و دشمنان اسلام خواهد بود.
خبرنگار: حامد رهبر کهخا
انتهای پیام/
دوشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۰۸:۰۸
کد مطلب: 451625
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *